Reviews

★★★★★

“Een top salon met goede en aardige mensen. Hayat is zeer goed in haar werk en ik loop altijd de salon uit looking my best. Aanrader!”

Palthe

★★★★★

“10/10. The most amazing blowdry. Ivo is an artist. I feel so beautiful after having my hair done here!”

Bahar

★★★★★

“Saloua heeft de tijd genomen om mijn haar in een mooi model te knippen. Ik ben super blij met het resultaat. Ik raad het iedereen aan om bij haar te knippen.”

Amal Abarqi

★★★★★

“Altijd fijn! :)”

Willa

★★★★★

“Eerste ervaring, en ik kom heel snel weer!!!”

Kim

★★★★★

“Leuk sallonnetje. In het hart van Amsterdam. Ik ben hier voor het eerst geweest en mijn algehele ervaring was positief. We werden goed verwelkomd, men bood ons wat te drinken aan. We konden zoals je zou verwachten meteen plaatsnemen. Na een goede manicure en een leuk gesprek zijn we met een tevreden gevoel vertrokken.”

Faysal

★★★★★

“Altijd op mijn gemak bij Hayat in de stoel! Resultaat is top!”

Amber

★★★★★

“Fantastisch! Ik had mijn behandeling bij Saloua. Wat een super lieve persoonlijkheid heeft ze. Mijn haar is preciés geknipt zoals ik wilde en het is nog nooit zó mooi geföhnd! Tijdens het wassen lig je in een massagestoel waardoor je meteen helemaal zen bent. Ik had nooit een vaste kapper, omdat ik er nooit een had gevonden waar het zo ‘klikte’, maar hier kom ik voortaan terug! Dankjewel!”

Emma